lørdag 14. mai 2011

Tilbake, men så kanskje et par skritt frem?

Ja vi ga jo det forrige firmaet en sjanse til, men det skar seg relativt fort, så nå har vi igjen takket for oss der, og denne gangen er det endelig. Kjedelig, siden vi hadde investert mye tid og følelser i de hustegningene, menmen.

Istedet har vi tatt kontakt med Bømlo Hus, som er et firma i Boligpartnerkjeden, og har hatt første møte med dem. Grunnen til at vi kontaktet dem var at to par i familien har bygget/holder på å bygge hus med dem, og vært veldig fornøyde. Vårt første møte med dem var også hyggelig, og foreløpig virker det som at de følger opp bra. Det at vi har et par gode referanser på dem teller mye. Begge de andre vi kjenner har bygget/skal bygge varianter av Boligpartnerhuset Lucca. Et veldig fint hus synes jeg, og vi har også vært på besøk i det huset som er ferdig bygget, og syntes at det var veldig stilig.


Vi har jo jobbet mye med de forrige tegningene og fått en planløsning vi likte ganske godt. Vi var fortsatt ikke helt fornøyd med alle de små detaljene, men vi kunne blitt godt fornøyd med det huset. Men nå er jo det huset arkiktekten/firmaet sitt eiendom, så vi skal selvsagt ikke bruke de tegningene. Men vi har jo kommet med alle ønskene for hvordan vi ville ha det, alt innhold og typer rom osv, og det er også noen ting som gir seg litt selv ut fra tomta. Feks bør vi ha stua i den retningen vi har lys og utsikt, soverommene mot baksiden, kino i kjelleren osv. Etter hva jeg forstår lager Bømlo hus veldig få ferdige typehus, men tilpasser typehusene, eller begynner litt på nytt. De har arkitekter knyttet til seg som tegner om på ting. Det blir spennende å se hva vi får tegnet til oss denne gangen. Det må selvsagt være forskjellig fra det som vi hadde, men noe må nødvendigvis også bli det samme. Jeg tipper fasaden kommer til å være ganske forskjellig, men så lenge vi holder oss i en moderne stil med store vinduer og terrasser på forsiden så er vi åpne for det. 

1 kommentar:

  1. Kjedelig at dere måtte bryte samarbeidet enda en gang, men det var kanskje like greit?
    Hører veldig mye bra om Bømlo Hus, så det blir spennende å se hva dere får fra de.
    Og selv om huset ikke blir likt, så blir dere garantert glad i det også, vi har forandret såpass mange ganger at det virker som to forskjellige hus, men vi er like glad i det fortsatt. ;)
    Gleder meg til å se resultatene av hva dere får! :)

    LYkke til!

    SvarSlett