lørdag 4. juni 2011

Skal flytte i sommer

Som et ledd i husbyggingsprosessen vår har vi nå solgt leiligheten vi har bodd i mange år, samtidig som vi har fått pusset opp et hus vi har leid ut til studenter og firmaer noen år. Dette vil altså være med på frigjøre kapital til byggelån, samtidig som at vi får litt bedre plass, og en egen liten uteplass. 

Men vi flytter altså fra denne utsikten... 

 Jaja.

Istedet flytter vi til dette huset:

1. etasje leier vi ut, og vi skal altså bo i 2. og 3. etasje, en leilighet på ca 90 kvm og en på 60 kvm. Tilsammen blir det to stuer, to bad, to kjøkken og fem soverom. Ikke alt er like nytt, men den største av leilighetene + hagen blir altså totalrenovert i skrivende stund. 


Baksiden. Her får vi en liten hageflekk. Akkurat nå ser det ikke slik ut - hele bakhagen er harvet opp og flatet ut og vi planlegger å legge ferdiggress der i løpet av en uke eller to. 


Et ikke helt nytt bilde av inngangspartiet, men nedenfor er det et par bilder av begynnelsen på den nye trappa. Den som står midt foran der er bare midlertidig. Istedet skal det bli to trinn opp til et platå og så noen trinn til for å komme helt opp. 
Så går vi inn i huset: 


Her er stua. Ikke kjempestor, men lys og fin. Hvite vegger, hvitvasket ask (Boen polar ask) på gulvet og en haug med spotter i taket. Ikke egentlig min favoritt, men min mann er glad i spotter så da ble det det her.

Barnerom 1. 


Barnerom 2.
Voksensoverom + min kontorplass skal være her. 


Her skal vi ha kjøkken. Blir ikke så stort, men vi skal ha spiseplass i stua, så det går nok fint. Vi planlegger å satse på IKEA her, jeg vil ha helt hvite Applåd fronter med "tre"-laminat benk + hvite hvitevarer.

Dette badet er et knøttebad, og det blir ikke plass til badekar. Dusjvegger, do og vask skal vi få plass til da. Vaskemaskinen skal ut, for jeg planlegger å bruke det andre badet som vaskerom. 

Trappeoppgangen skal også bli ny, men det blir ikke før i august, og bilder fra 3. etasje får bli en annen gang. Der oppe planlegger vi å ha barnestue, kontor til mannen i huset, vaskerom + at vi må bruke et rom til oppbevaring av kasser og stæsj som vi ikke planlegger å trenge før vi har fått bygget huset og kan flytte inn om en ca 2 års tid. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar