søndag 5. juni 2011

Første fasadetegninger hos Bømlo husVi skal fjerne trappen midt foran der og kanskje redusere litt på antall verandaer der foran. Baksiden må også jevnes litt ut, jeg vil ha vinduene mer like og gjerne mer symmetri. Vi skal rette ut den skråveggen på baksiden og legge til en ekstra dør direkte til vaskerommet. I tillegg mangler det litt på hvor innbydende det virker nå synes jeg - det er dette som blir inngangsparti. Men vi er veldig fornøyde med første tegninger hos nytt byggefirma, og har store forhåpninger til at dette blir vårt drømmehus!

4 kommentarer:

 1. Her har eg gått glipp av mykje forstår eg! Kjekt å sjå at det er framgang hos dykk. Bømlo hus har eg høyrt bra om, så håpar de blir fornøgde :) Eg syns tegningane er eit veldig bra utgangspunkt eg! Er enig med symmetrien - den kan justerast ja. Er det mulig å få eit langsmalt vindu over inngangspartiet i staden for smalt-langt-smalt-langt? Der er kanskje innvendige vegger? Elles syns eg faktisk inngangspartiet var innbydande eg da. Kva om veggen innunder overhenget har ein annan farge? Kva med plan inne? Vil gjerne sjå! :D

  SvarSlett
 2. Dette var i juni, og siden det har det ikke skjedd all verdens da. Vi venter på beregninger fra betongfolk + nye tegninger fra arkitekten nå. Der med de høye og smale vinduene er det akkurat nå to barnerom på innsiden, men det er mulig det blir endringer, og vi kan hvertfall ikke ha det sånn som nå.

  SvarSlett
 3. Vel, eg har forstått at dei fleste arkitektar vil meine at ein skal få på plass innhaldet først, og jobbe med fasaden til slutt. Vår arkitekt var veldig fast bestemt på det i alle fall, så eg tippar at ting vil gå seg til etter kvart :) Lykke til!

  SvarSlett
 4. Spennende hus dette, skjer det noe videre??

  SvarSlett